3 Dingen Die Je Echt Moet Weten Als Je Een Lening Gaat Aanvragen

Leningen zijn er in alle verschillende vormen en maten. Als u begrijpt welke leningopties beschikbaar zijn en welke geldschieters van u nodig hebben, wordt het gemakkelijker om het geld te krijgen dat u nodig hebt. Hier zijn vijf dingen om te overwegen:

Welke Soorten Leningen Zijn Er Allemaal?

Voordat u besluit geld te lenen, moet u de verschillende beschikbare leningopties begrijpen. Zo kun je gemakkelijk de top 10 beste leningen bekijken, maar het kan ook zijn dat je juist op zoek bent naar een oplossing voor je bedrijf.  Op dat moment kun je beter een zakelijke lening vergelijken.

De Persoonlijke Lening Kun Je Voor Kiezen

Beveiligde leningen: persoonlijke eigendommen worden aangeboden als onderpand en kunnen worden verstrekt aan personen met een slechte of geen kredietgeschiedenis.

Ongedekte leningen: op basis van credit scores; er is geen onderpand nodig.

Zakelijke Leningen Voor Ondernemers

Slechts enkele worden hieronder vermeld. Neem contact op met uw bank of financiële instelling voor een uitgebreidere lijst met beschikbare zakelijke leningen.

Kleine Leningen Met Een Kleine Looptijd

kleinere leningen die worden aangegaan voor een periode van minder dan een jaar en in één keer worden terugbetaald.

Financiering van apparatuur: leningen voor de aankoop van apparatuur; apparatuur wordt gebruikt als onderpand.

SBA Leningen

leningen aangeboden door banken of financiële instellingen die worden gegarandeerd door de SBA. Ga naar de SBA-website voor meer informatie over de verschillende soorten SBA-leningen en leningvereisten.

Een Lening Om Te Kunnen Studeren

Studieleningen kunnen worden verkregen via particuliere kredietinstellingen of via federale hulp. Voor het aanvragen van federale steun, een bezoek aan de FAFSA (gratis applicatie voor Federal Student Aid) website .

Hypotheek Voor De Aanschaf Van Het Huis

Conventionele hypotheken: aangeboden als een vast rentetarief (rentevoet wordt vastgesteld en verandert niet tijdens het verloop van de leningen) en variabel rentetarief (rentevoeten kunnen veranderen op basis van de marktflux).

Staatshypotheken: deze omvatten FHA-leningen , VA-leningen en RHS-leningen .

Let Altijd Goed Op De Rentetarieven Die Worden Gehanteerd

Ongeacht het type lening dat u kiest, moet u letten op de huidige rentetarieven. Deze zullen een belangrijke rol spelen bij het bepalen van het totale bedrag van de lening dat moet worden terugbetaald.

Aangezien de meeste banken en financiële instellingen bereid zijn om voor uw bedrijf te concurreren, is het misschien een goed idee om rond te zoeken naar de best mogelijke rentevoet. Zorg er wel voor dat er geen verborgen kosten in de prijs zijn inbegrepen, zoals:

  • Originatiekosten
  • Taxatiekosten
  • Verzekeringskosten
  • Administratiekosten
  • Credit rapportkosten
  • Verwerkingskosten

Het is mogelijk dat de tarieven niet leiden tot een verhoging van de rente, maar deze worden wel opgenomen in uw maandelijkse betalingen. Als dit het geval is, kunt u beter een lening met een iets hogere rente kiezen in plaats van een groot bedrag aan maandelijkse of voorafbetaalde kosten te betalen.

De Looptijd Van De Lening

Afhankelijk van het type lening dat u nodig hebt, speelt de lengte van de lening ook een rol bij het bepalen van uw totale leningkosten. Omdat verschillende leningen op verschillende manieren worden opgezet en omdat er zoveel leningslengtes zijn, is het het beste om uw opties te bespreken met een bank of financiële instelling.